събота, 18 февруари 2012 г.

Шанделие обеците



Последните няколко месеца цялото женско съзвездие в Холивуд лудна по новата фешън мания – шанделие обеците. Ако още се чудите каква е поредната модна страст на ВИП дамите, става въпрос за онези големи и тежки обеци, с множество орнаменти, камъчета и висулки, които стигат почти до раменете. Бионсе, Джей Ло, Сара Джесика Паркър и Анджелина Джоли са само малка част от представителките на звездния елит, които не се разделят със своите шанделие обеци, и не пропускат случай да се появят с по-пищен и приковаващ вниманието модел.
Дали ще са по-стилни и къси, или тежки и обсипани с кристални камъчета, шанделие обеците придават женственост и неповторим сексапил на всяка дама.
Модният аксесоар е показан за пръв път на модно ревю през 1999 г. и оттогава е претърпял много промени и допълнения. Дизайнерите експериментират както с различни дължини, форми и материали, така и с декорациите – от скъпоценни камъни и перли, до бляскави мъниста. Особено актуални са ориенталските мотиви, преплетени и извити цветя, висулки и допълнително прикачени части.
Навярно малцина от вас ще могат да си позволят моделите, които красят звездните лица, но въпреки това можете поне малко да се докоснете до холивудските звезди и да се почувствате като истинска ВИП персона. Излезте на малък шопинг и със сигурност ще откриете идеалният за вас шанделие модел. Съчетайте го с голи рамене или какъвто и да е вид паднало деколте и ще пожънете огромен успех. Този сезон аксесоарите заемат преден план в модните тенденции, което ви позволява да изразите себе си по хиляди начини. А защо не и с един прелестен модел от прочутите шанделие обеци?

Няма коментари:

Публикуване на коментар